Notice: Constant WP_DEBUG already defined in /www/wp-config.php on line 93 Redactie 2021/2022 – Nota Bene

Redactie 2021/2022

Liza Bex / Redacteur

Mijn naam is Liza Bex. Ik studeer Rechten en Politicologie aan de UvA en ben sinds kort redactielid bij de Nota Bene. Ik woon in Amsterdam en loop op dit moment stage bij VluchtelingenWerk Nederland, waar ik vooral jurisprudentie samenvat op het gebied van asiel- en vreemdelingenrecht. Het leuke aan redactielid zijn vind ik niet alleen het schrijven, maar ook het je verdiepen in een onderwerp waar je nog niet veel van weet maar wel meer over zou willen weten. Ik hoop voor jullie lezers interessante artikelen te kunnen schrijven over veel verschillende en actuele onderwerpen!

Lily Hahn / Redacteur

Megan van Strien / Hoofdredacteur

Hugo Bosman/ Eindredacteur

Hi! Ik ben Hugo en als Commissaris Media van JFAS ben ik dit jaar hoofdredacteur van de Nota Bene. Ik heb als derdejaars een gastartikel geschreven over mijn uitwisseling, waarna ik tot de redactie ben toegetreden als vast redactielid. Ik vond het een enorme eer om bij te kunnen dragen aan een blad dat zowel digitaal als op papier honderden studenten bereikt. Als hoofdverantwoordelijke is deze eer alleen maar groter. Zien hoe redactieleden hun stroom aan ideeën om kunnen zetten in sterke stukken over onderwerpen die alle rechtenstudenten tot reflecteren brengen, zonder zomaar juridisch jargon rond te strooien.

Nota Bene is voor mij hét blad voor en door rechtenstudenten. Haar redacteuren zullen altijd proberen te schrijven over de dingen die voor eenieder interessant en herkenbaar zijn, of het nou een vurig betoog, een uitgebreide analyse of scherpe satire is.