Notice: Constant WP_DEBUG already defined in /www/wp-config.php on line 93 Bestuursinterview: Níssím Sharabani, Commissaris Marketing en Media – Nota Bene
Bestuursinterview: Níssím Sharabani, Commissaris Marketing en Media

Bestuursinterview: Níssím Sharabani, Commissaris Marketing en Media

Wie ben je en wat houdt je bezig?

Ik ben Níssím, ik ben 22 jaar oud en kom uit Amsterdam. Naast mijn werkzaamheden bij JFAS hoop ik mijn bachelor af te ronden en ben ik veel bezig met voetbal, mijn grootste hobby. Ik train inmiddels twee jaar de onder 19 van AMVJ en speel zelf bij het tweede. Verder houd ik van koken, films kijken en reizen. 

Welke functie heb je?

Ik ben de Commissaris Marketing en Media. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor het beheer van de mediakanalen, de promotie, de merchandise en verenigingsmedium Nota Bene.

Waarom heb je gesolliciteerd voor een bestuursfunctie?

Een bestuursjaar is met geen enkele andere ervaring te vergelijken en een bijzondere kans die je eigenlijk niet mag laten varen. Daarbij is de functie Marketing en Media heel leuk, je bent lekker creatief bezig en je ontwikkelt veel vaardigheden die na je JFAS-tijd zeker van pas zullen komen.

Waar heb je het meest van geleerd als onderdeel van het bestuur?

Samenwerken! Dat kon ik altijd wel redelijk, maar ik heb nog nooit eerder zou intensief samengewerkt.

Wat heb je over jezelf geleerd in het afgelopen bestuursjaar?

Ik heb vooral ontdekt dat ik het leuk vind om te ondernemen. Merchandise ontwerpen, inkopen, laten bedrukken, promoten en verkopen. Dat soort trajecten doorloop ik graag.

Wat was je hoogtepunt van het bestuursjaar?

De eerstejaarsweek! De maatregelen waren die periode heel soepel, en daar hebben we volop van geprofiteerd. Dagactiviteiten met een fantastische lichting eerstejaarsstudenten, uiteten en uitgaan op de leukste plekken van Amsterdam… Het was een topweek.

Welke kennis en ervaringen ga je meenemen in je latere carrière?

Ik heb als begeleidend bestuurslid geleerd om rekening te houden met andermans agenda. Wat voor jou een prioriteit is, kan voor een ander bijzaak zijn. Het is belangrijk om niet afhankelijk te zijn van een ander en altijd een Plan B achter de hand te houden. Dat zal ik zeker meenemen in mijn latere carrière, waar ik dan ook terechtkom.

Is het druk? Kan je het combineren met studie, een sociaal leven of een bijbaantje?

Je bent wekelijks minimaal 40 uur kwijt aan je werkzaamheden, ook in tijden van corona. Ik vind het zelf leuk om mezelf uit te dagen en meer te doen dan ‘nodig’, maar ik volg elk blok nog wel een vak. Dat gaat mij prima af, alhoewel ik ook weinig met andere dingen bezig ben op dit moment.

Wat zou je willen meegeven aan iemand die geïnteresseerd is in een bestuursjaar?

Ik ben ontzettend blij dat ik dit doe. Het is een verrijking die met geen enkele andere ervaring is te vergelijken. Het opent vele deuren voor een mooie carrière en het is ook nog eens leuk!